Inschrijven Muziekkwartier challenge

Inschrijven

Dé Sinterklaas Challenge van Het Muziekkwartier

Voor wie werkt in de kinderopvang (0-4 jaar)

Ken je dat? Je hoort een leuk Sinterklaasliedje, maar je zingt hem nooit met de kinderen op je groep omdat je er geen of weinig spelideeën bij weet. Daarom is er nu de Leukste Challenge voor deze periode voor alle kinderen van 0-4 jaar in de kinderopvang!

Wat gaan we doen met deze Challenge?
Het lied dat Félice van Het Muziekkwartier heeft uitgekozen is echt súperleuk en iedereen kent het wel. Maar de meesten komen niet verder dan meezingen en dan… het volgende liedje. En dat is natuurlijk zonde! Want kinderen hebben echt even de tijd nodig om met het liedje te kunnen spelen.

Met dit liedje gaan kinderen creatief op onderzoek uit en spelen ze met verschillende klanken en bewegingen. Bij het spel stemmen ze sterk op elkaar af waardoor het bevorderend werkt voor het groepsgevoel.

Dit is fijn voor de stimulering van de ontwikkeling van de kinderen, van de jongste baby tot peuterplusser. Jullie spelen klankspelletjes, motorische spelletjes en spelen met veel werkplezier met de kinderen in je groep. En natuurlijk zoals altijd bij Het Muziekkwartier: héél véél interactief muziekspel.

En díe spelletjes krijg je cadeau van Het Muziekkwartier 😊.

Hoe werkt het?
Je meld je aan en houdt vervolgens je mail in de gaten.
Dan ontvang je in de Sinterklaasperiode een paar keer per week een nieuwe spelvorm in je inbox, meestal met een video erbij. Je kunt het spel dan direct met de kinderen gaan zingen en spelen. Elke dag hetzelfde lied, maar dan steeds weer een andere spel-uitdaging. Aan het eind ga je merken dat de kinderen er zelf nóg meer variaties bij gaan verzinnen of aangeven dat ze ‘nóg een keer’ willen.

Doen jullie ook mee?

Naam(Vereist)
Maandelijkse nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.