Over Sandra

Muzikale ondernemer

Sandra Rotmans is een ondernemer in hart en nieren, samen met haar man Ton van Diepen heeft ze het succesvolle Popkoor Prestige opgericht, dat later uitgebreid is met Hét ROCKkoor en Popkoor Première. Naast dit bedrijf runt ze ook #deGeldbaas, waarmee ze creatieve ondernemers advies geeft over financiën, winst en ze helpt te groeien.

Samenwerking

Het door Félice ontwikkelde concept ‘Het Muziekkwartier’ sprak haar zo aan, dat ze het niet alleen bij advies wilde laten. Omdat ze ook op persoonlijk vlak een goede klik hadden, is de samenwerking geboren! Félice focust zich op de inhoud, Sandra regelt de zaken eromheen. Met als doel alle kinderen van Nederland (en Vlaanderen) in aanraking te laten komen met Het Muziekkwartier.

Kinderen zijn de toekomst

Als moeder van een groot gezin (3 kinderen en 2 cadeaukinderen) weet Sandra hoe belangrijk en leuk het is voor kinderen om al vroeg in aanraking te komen met muziek. En hoe de ontwikkeling van jonge kinderen gestimuleerd wordt door samen muziek te maken, in een veilige, vertrouwde omgeving, die uitnodigt tot creativiteit.