Webinar – Hoe word je een muzikale gastouder?

Geniet jij ook zo van muziek? En wil je dit samen met de kinderen nóg meer een plekje geven in je opvang als gastouder? Je hebt vast wel eens gehoord dat muziek zo goed is voor jonge kinderen. Dat je er socialer van wordt, dat muziek ruimte geeft aan je emoties en dat muziek enorm stimulerend werkt voor de taal- en spraakontwikkeling. Maar wat ze er niet bij vertellen is op wélke manier je dat kunt aanpakken op een structurele manier. Want vooral dan hebben de kinderen (en jij) er het meeste voordeel van.

In dit webinar leg ik je uit hoe de methode van Het Muziekkwartier jou kan inspireren. Hoe de training je inzicht gaat geven in muzikale interactie, waardoor kinderen nog veel meer betrokken raken. Hoe het Muziekkwartier jou werk uit handen neemt, maar ruimte laat voor je eigen creativiteit en de ideeën van de kinderen zelf.

Lekker vanuit je eigen huis kan je online deelnemen aan deze gratis webinar. Er is voldoende ruimte om rustig vragen te stellen. Meestal is een vraag die jij hebt ook de vraag van anderen 😊

In het webinar hoop ik dat je ook enthousiast wordt van deze creatieve aanpak en ook gelooft dat dit voor elke gastouder te leren is.
Want: Muziek maakt gelukkig, en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Vrolijke groeten,

Félice van der Sande

P.S.: Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spambox. Markeer het adres felice@hetmuziekkwartier.nl meteen als ‘gewenste afzender’ en ‘gewenste verzendlijst’.

Datum

jan 05 2022
Expired!

Tijd

8:00 pm

More Info

Read More
Categorie
Read More

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *