De magische rol van muziek in de zwangerschap

Online lezing

Het kindje in je buik kan vanaf de helft van de zwangerschap al ontzettend veel horen. Bovendien is het gehoor het enige zintuig dat niet drastisch verandert na de geboorte. In de tweede helft van de zwangerschap ligt er een grote kans om al veel contact te maken met jullie kindje. Zowel voor de zwangere als voor de partner en eventuele broertjes of zusjes. Jullie kindje zal na de geboorte vertrouwd zijn met wat het hoort, omdat dat herkenbaar is.

In deze lezing ontvang je informatie hoe muziek een mooie rol kan spelen voor de baby. Zowel vóór de bevalling als erna. Wie weet helpt het jullie door vermoeiende of moeilijke momenten heen waardoor dat juist magische en liefdevolle momenten worden! Dat noemen we de kracht van muziek.

Félice van der Sande is specialist in muziek met jonge kinderen, docentenopleider Muziek op Schoot en oprichter van Het Muziekkwartier voor in de kinderopvang. Haar missie is om de voordelen van muziek voor jonge kinderen toegankelijk te maken voor élk kind, vanaf het allereerste prille begin.

Wanneer?
Vrijdagavond 31 maart, 20.30 uur

Tarief: 5,- per beeldscherm

Schrijf je hier in.

Datum

mrt 31 2023
Expired!

Tijd

8:30 pm - 8:30 pm

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *